ADMINISTRATIE

Te veel papierwerk? Wij geven administratieve ondersteuning van A tot Z en creëren overzicht in jouw administratieve chaos.

Meer over administratie

Projectbegeleiding

Projecten succesvol opstarten en afronden? Wij ondersteunen je als externe, ervaren projectmanagers die de touwtjes in handen nemen.

Meer over projectbegeleiding
Business Support

Business Support

Plannen om te groeien? wij denken met je mee! Wij leren jouw bedrijf door en door kennen en weten waar de knelpunten zitten die je beletten om te groeien.

Meer weten over Business Support

Hoe werken wij bij iAssist?

Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Alles begint met een telefoontje of mailtje.

Dan plannen we een eerste afspraak om elkaar beter te leren kennen. Wij toetsen jouw wensen en noden af en kijken hoe we jou het beste kunnen ondersteunen. We werpen als het ware een eerste blik op jouw bedrijf. Het is voor ons heel belangrijk dat er een wederzijdse klik is omdat wij vanuit vertrouwen werken en heel dicht bij onze klanten staan.

Na deze afspraak komen we met een voorstel waarin de taakomschrijving, uren, datum van opstart, etc. uitgelegd zijn.

Bij akkoord van het voorstel plannen we een opstart. We zullen bij jou op kantoor of vanop afstand werken op een vaste afgesproken dag en tijdstip. We doorlopen samen hoe het werkt. Jij maakt ons wegwijs in jullie werkmethoden en systemen. Wij vragen jou om de concrete verwachtingen in uitvoering duidelijk uit te spreken, zodat er geen misverstanden ontstaan. Wij geloven namelijk dat een samenwerking maar zo sterk is als een goede communicatie.

Na verloop van tijd gaan we elkaar beter aanvoelen zodat we volledig zelfstandig kunnen werken. En we zelfs met verbeterpunten kunnen komen, indien wij dit nodig achten.

De facturatie gebeurt op het einde van de maand op basis van een urenregistratiesysteem.

De factuur van iAssist betaal ik met veel plezier!

We werken al meer dan een jaar met iAssist samen. Als aannemer ben ik veel op de baan, maar te weten dat mijn administratie in goede handen is, maakt dat ik me volledig kan concentreren op mijn klanten, projecten en de groei van mijn zaak. Wij kunnen niet meer zonder!

Wim Lambrechts, Promacon
Meer weten over ons?